Awake Still ๐Ÿ‘

Sorry about that abrupt ending to my previous post. I had a window of time to take a shower before Derek was taking Desmond to the orthodontist. I donโ€™t like to leave Aislyn downstairs by herself, even for just a few minutes.

Iโ€™ve always said that meds can be a game changer. For adults and kids. But I completely understand when parents donโ€™t want to put their kids on medication. Iโ€™m grateful not to have that decision to make, right now. I know it could come up really any time. Given my own history, my family history.

I knew I was taking a chance, having kids at all. But I so desperately wanted them. I always wanted to be a mom. And I figured, no matter what their needs were, I would be able to take care of them. I would find a way.

As much as I whine and complain about schmaltz, I never forget how Iโ€™ve been blessed with these beautiful children. As hard as life was for me, growing up, someone was looking out for me the days they were born.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s